RYA-jaosto 2.11.2017

Tänään on varsinainen kokousilta! Tällä hetkellä käynnissä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston kokous, jossa oon nostanut esiin mm eduskuntavaaleihin valmistautumista sekä resurssien lisäämistä erinäisiin tehtäviin toimistolla.

Mutta päivän aiempaan kokoukseen! Rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokousti tänään. Hyväksyttiin asiat listan mukaan:

Kouluja menee remonttiin ja laajenee, kun lapsimäärät Helsingissä kasvavat: Pohjois-Haagan ala-aste, jota ei koskaan aiemmin ole remontoitu, Myllypuron peruskoulu, jossa laajennus tulee yhdistämään koulun eri osat ja Kruunuhaan yläaste.
Lisäksi remontoidaan toimintakeskus Cäpsä Kumpulassa sekä Yrjönkadun uimahallin yläkerrassa olevat liikuntatilat.
Hyväksyttiin puitesopimuksen optio koskien aurinkovoimaloita: saadaan lisää aurinkopaneeleita Helsingin omistamien rakennusten katoille 
Hyväksyttiin muutostöistä aiheutuneita ja aiheutuvia lisäkustannuksia mm. Sompasaaressa ja Keski-Pasilan työmailla. Keski-Pasilassa menee myös aseman edustalla oleva silta remonttiin ja levenee, jotta siitä mahtuu tulevaisuudessa sekä kävelijät, fillarit, ratikat ja bussit.

Koko esityslista löytyy täältä: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kaupunkiymparisto-rakennusten-ja-yleisten-alueiden-jaosto-asiakirja?ls=11&doc=Kymp_2017-11-02_Ryja_6_El

Start typing and press Enter to search