SAMELI VIHREIDEN NUORTEN PUHEENJOHTAJAKSI

Mulla on aina ollut halu vaikuttaa siihen, että asiat olisivat huomenna paremmin kuin tänään. Pitkään en löytänyt itselleni sopivaa tapaa vaikuttaa, mutta jokin veti lähemmäksi politiikkaa. Puolueista Vihreät tuntui alusta asti oikealta ja päädyin Vinon Nuori vihreä vaikuttaja kurssille, joka vei mennessään.

Vihreissä oon päässy tekemään huikeita juttuja ja toteuttamaan mun unelmaa paremmasta maailmasta. Vuonna 2015 puheenjohdin Aalto-yliopiston Aaltovihreitä, kun perustettiin uusi Vihreämpi Aalto -vaaliliitto ja voitettiin edustajistovaalit kirkkaasti. Vihreiden nuorten hallituksen jäsenenä olin vuonna 2016 mukana tekemässä mm. Rasismi rikoslakiin -kampanjaa ja tulevaisuudessa parannan maailmaa Vinon valtuuskuntaryhmän puheenjohtajana puoluevaltuuskunnassa ja Helsingin varavaltuutettuna.

Haluan antaa Vihreille ja erityisesti Vihreille nuorille kuitenkin vielä enemmän. Tästä syystä haen luottamusta toimia Vihreiden nuorten puheenjohtajana 2018-2019.

Mä haluan olla tekemässä meistä Suomen vaikuttavimman poliittisen nuorisojärjestön. Puolueena Vihreillä on nyt kovempi kannatus kuin yhdelläkään vihreällä liikkeellä maailmassa on koskaan ollut. Ilmastonmuutoksen vastainen taistelu, ympäristönsuojelu, ihmisoikeuksien puolustaminen sekä niiden tukeminen, joiden ääni jää helposti kuulematta ovat arvoja, jotka monet suomalaisista jakavat. Näihin samoihin arvoihin pohjaa myös Vihreiden nuorten toiminta, ja se resonoi. Me kasvetaan tällä hetkellä valtavasti ja nyt meidän tehtävä on pitää huolta, että kaikki Vinosta kiinnostuneet löytävät meistä oman yhteisönsä ja sitä kautta oman tapansa vaikuttaa. Meidän tulee olla järjestö, josta nousee Suomen osaavimmat nuoret kansanedustajat seuraavissa eduskuntavaaleissa. josta tulee tiukkoja ja rohkeita uusia avauksia ja joka ohjaa puoluetta pysymään aitona ja ottamaan uskaliaasti askeleita eteenpäin.

Me ollaan se järjestö, joka rakentaa Suomea, jossa luontoa ja ympäristöä arvostetaan, jossa metsiä ja soita suojellaan eikä polteta. Suomea, jossa riittävä perustulo turvaa niin opiskelijan, yrittäjän kuin kahta duunia painavan pienituloisenkin mielenrauhan. Suomea, jossa opiskelijaa ei rangaista opiskelusta kymmenien tuhansien velkataakalla ja maksuton koulutus on tarjolla jokaiselle, joka opinnoista haaveilee. Suomea, joka ei käperry omaan nurkkaansa, vaan ottaa aktiivisen roolin globaalin vastuun kantamisessa. Suomea, joka on avoin eurooppalaisen yhteisön jäsen, ja jossa ihmisiä ei leimata laittomiksi tai lähetetä hengenvaaraan vain syntyperänsä takia. Suomea, jossa tasa-arvoa edistetään kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla ja syrjiviä rakenteita puretaan aktiivisesti.

Tuu mukaan tekemään musta Vinon puheenjohtajaa, Vinosta Suomen vaikuttavinta poliittista nuorisojärjestöä ja Suomesta valtiota, joka toteuttaa arvojaan muussakin kuin vain juhlapuheissaan!

Tukiryhmään pääset liittymään klikkaamalla tästä

Lue lisää esimerkiksi mun blogista:

Suomi, jossa metsiä suojellaan, eikä polteta

Suomi, jossa perustulo takaa mielenrauhan jokaiselle

Suomi, jossa maksuton koulutus on yhteiskunnan peruskivi

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search